Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

УВАГА! МІЖНАРОДНИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ КОНКУРС!

В межах ініціативи Генерального Секретаря ООН «Взаємодія з академічним середовищем» (UNAI) оголошено конкурс студентських есе та участі у Молодіжному форумі Many Languages, One World®.
Метою Міжнародного студентського конкурсу есе та Молодіжного форуму «Багато мов – єдиний світ» є підтримка багатомовності та визнання впливу шести офіційних мов ООН – англійської, арабської, іспанської, китайської, російської та французької, які не є основними мовами претендентів та не були мовами навчання у початковій чи середній школі. Есе має відображати особисті, навчальні, культурні та національні риси студента , розкривати питання глобального громадянства, міжкультурного взаєморозуміння, та тієї ролі, яку знання мов може зіграти у їх стимулюванні. Переможці конкурсу отримають від компанії ELS Educational Services, Inc. повністю оплачену поїздку до Бостона та Нью-Йорка на період з 15 по 26 липня 2017 року. Строк подання есе 16 березня 2017 року.
Більш детально з правилами участі у конкурсі та критеріями оцінювання можна ознайомитися на веб-сайті ManyLanguagesOneWorld.org.