Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

 

Робота конференції проводитиметься у наступних секціях:

  • - Теорії та історії держави і права, філософії права.
  • - Конституційного, адміністративного, фінансового, міжнародного публічного права
  • - Цивільного, господарського права та процесу, сімейного, міжнародного приватного права.
  • - Кримінального права та процесу, кримінології, криміналістики.
  • - Трудового права, права соціального забезпечення, земельного, аграрного та екологічного права.

Бажаючих взяти участь у конференції, просимо до 20 лютого 2011 року надіслати тези доповіді, оформлені відповідно до наступних вимог:

  • 1. Робота має бути виконана на належному науковому рівні, бути актуальною, не містити плагіату.
  • 2. Обсяг: до 4 сторінок, шрифт Times New Roman, 14; інтервал – 1,5; сторінки не нумеруються.
  • 3. Назва доповіді (шрифт жирний, великими літерами, вирівняний по центру).
  • 4. Другий рядок – прізвище, та ініціали автора (шрифт жирний, вирівняний по правовому краю).
  • 5. Далі йде текст доповіді, вирівняний по ширині з відступом зліва 10 мм.
  • 6. За необхідністю в кінці тексту розміщується список використаних джерел, оформлений у відповідності до діючих вимог ВАК.
  • 7. Документ має бути названий прізвищем автора роботи і записаний у форматі doc (наприклад, Іванов.doc).

Особи, які бажають взяти участь, надсилають тези поштою або через e-mail (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). У випадку надсилання поштою до конверту слід вкласти роздрукований варіант тез підписаний автором, рецензія наукового керівника, (відсканована копія), квитанція про сплату організаційного внеску (відсканована копія), заявка (форма додається до інформаційного листа) та пыдписаний диск. Особам які надсилають електронний варіант, до роботи необхідно додати усе вище зазначене, але у від сканованому варіанті. До тез обов’язково додаються Учасники конференції сплачують організаційний внесок: - 110 гривень за публікацію матеріалів у збірнику; - 40 гривень - витрати за участь у конференції (роздаткові матеріали). Кошти необхідно перерахувати на р/р 31256276220075,ЗКПО-02125102, ГУДКУ у Волинській області, м. Луцьк. МФО – 803014. Призначення платежу – участь у конференції юридичного факультету Правове життя: сучасний стан та перспективи розвитку. Всі витрати учасника здійснюється за рахунок сторони, яка відряджає. Осіб, які бажають взяти особисту участь, просимо вказати про це у заявці та надати детальну інформацію про приїзд, необхідність зустрічі та бронювання готелю. Робочі мови конференції: українська, російська, англійська, польська. У цьому році Наукове товариствоаспірантів і студентів юридичного факультету проводить сьому конференцію молодих вчених «Правове життя: сучасний стан та перспективи розвитку». Для нас – це гарна традиція, яка повторюється з року в рік. Щороку в березні ми приймаємо гостей з різних куточків України та сусідніх держав. Ми знайомимося з новими людьми, спілкуємося, знаходимо нових друзів та колег. Постійними гостями і учасниками наших конференцій є відомі юристи та керівники органів державної влади. Так, на одній з попередніх конференцій проводилася презентація спільної книги українських та польських суддів. Ставши учасником нашої конференції, Ви отримаєте унікальну можливість познайомитися з студентами, аспірантами та викладачами провідних юридичних навчальних закладів. Щорічно в рамках конференції ми проводимо для учасників цікаві та пізнавальні екскурсії історичними місцями Луцька та Волині, які надають гостям можливість познайомитися з історією та традиціями нашого краю! Відвідавши нашу конференцію особисто, Ви не лише отримаєте можливість поділитися своїми науковими здобутками з колегами, а й знайти нових друзів та отримати величезну кількість позитивних емоцій та гарних спогадів.

Інформація для співпраці:

Адреса юридичного факультету Волинського національного університету:

м. Луцьк, вул. Винниченка, 30,

поштовий індекс: 43021,

тел/факс 8 (0332) 4-04-11

(з 9.00 до 15.00, крім вихідних).

голова Наукового товариства аспірантів і студентів: Жишко Ольга тел (моб.) 0935456390

Волинський національний університет

імені Лесі Українки

Юридичний факультет

Наукове товариство аспірантів і студентів

Інформаційний лист

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь уVII Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених ??Правове життя: сучасний стан та перспективи розвитку, яка відбудеться у м. Луцьку 25 - 26 березня 2011 року.