Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Закінчились державні іспити, хвилювання… Вже в минулому і навчання у Коледжі…

Для Випускників Фінансово-правового коледжу ДЕНЬ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ звичайно є традиційними, адже випускні вечори проводяться щорічно і завжди залишають у пам'яті кожного приємні враження і спогади про все, що було протягом навчання. Особливим цей день є для самих випускників, адже тримаєш у руках плоди своєї праці – диплом випускника. Серед щасливчиків церемонії є випускники, які закінчили Коледж на відмінно і разом з тим були активними у громадському житі коледжу, брали участь у науково-практичних конференціях, учасниками спортивних змагань, художній самодіяльності і т.д.
Це свято було приємним і хвилюючим, як для випускників, так і для всіх присутніх. Прийшли привітати випускників їх батьки, викладачі, адміністрація.
Наступила церемонія вручення дипломів… Разом з дипломами були вручені випускні буклети, в яких відображено студентські роки випускників протягом всього навчання в коледжі, їх дозвілля і т.д., все це залишиться на довгу згадку про кращі роки.
Випускники у своїх виступах висловили вдячність всьому науково-педагогічному колективу, адміністрації за їхню працю, мудрість і турботу вкладену в кожного студента, одночасно жалкуючи, що залишають рідні стіни коледжу, які ще довго будуть нагадувати про найкращі студентські роки. Дякуючи долі і тим рокам навчання в коледжі, а також досягнувши певних знань перед ними відкриваються нові життєві обрії та нові сторінки їх життя.
Вони звернулися також і до майбутніх випускників – молодших товаришів, які продовжують своє навчання у Коледжі, з побажаннями старанно навчатися і бути активними у студентському житті, зберігати та примножувати кращі традиції цього навчального закладу.
Настанови та поради від гостей і батьків створили теплу і щиру атмосферу.
Батьки випускників з гордістю та щирими словами побажань звернулися до своїх дітей "Сьогодні ви одержали диплом випускника, адже це перший крок у доросле життя, до своїх майбутніх звершень і перемог. Тепер тільки від вас залежить, щоб одержані знання, таланти, енергія почали працювати для вашого майбутнього. Бажаємо вам, щоб ваші плани і надії здійснились! Хай на життєвій дорозі вам допомагають вічні і світлі орієнтири: людська гідність і відповідальність,працездатність, дружба, віра і любов до близьких.
Найголовніше – завжди прагніть до кращих результатів, будьте впевненими в собі. Щасливої вам дороги у доросле і самостійне житя!