Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вітаємо тебе зі вступом до Фінансово-правового коледжу! Бажаємо тобі яскравих студентських років та великого професійного майбутнього! Сподіваємося, що далі запропонована інформація допоможе тобі орієнтуватися у студентському житті.

Нарешті перемога! Вам вдалося обійти конкурентів та вступити до омріяного навчального закладу! І ось тут розслаблятися аж ніяк не можна. Звичайно, ви заслужили невелику відпустку у серпні, але не варто думати, що турботи позаду. Все тільки починається!

Ось кілька порад, які можуть стати у нагоді першокурсникам:

  • - Не лякайтеся заблукатись у навчальному закладі – не соромтеся спитати дорогу. Всі колись були на першому курсі і вам обов’язково допоможуть.
  • - Запам’ятайте імена директора, завідуючих кафедрами, методистів та кураторів, а також як вони виглядають. Це дуже важливо! Коли ви зустрічаєтесь з ними в коридорах – ввічливо привітайтеся, адже всім подобаються виховані студенти.
  • - Ведіть конспекти. На першому та другому курсах дуже багато загальноосвітніх предметів. З цих предметів ви будете складати іспити. Конспект, а тим паче добре написаний повний конспект, може врятувати все!
  • - Майте терпіння. Не всі предмети можуть виявитися супер-цікавими, але більшість з них буде вам потрібна у майбутньому.
  • - Не тягніть із заборгованостями, модульна система – річ складна й виправити оцінки закритого у відомостях модуля вже неможливо.

Тож приєднуйтесь до студентських рядів, адже кожен першокурсник має можливість показати свої знання та ерудицію, бути ініціативними, проявляти талант і здібності.

Щасти Вам!