Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Кафедрою правових та гуманітарних дисциплін проведено відкрите семінарське заняття з курсу «Історія світової культури і мистецтва» за темою:«Культура середньовічної Європи» (викл. к.і.н.Рибак О.А);

Студенти 2 курсу (правознавство) підготували доповіді на задану тему та успішно виступили перед присутніми: д.і.н.проф..Карабанов М.М., к.ю.н.доц.Майданик Н.І., к.ю.н.доц.Овчиннікова Г.Ф., к.ф.н.доц.Головченко О.В., к.ю.н.Андрусів В.Г., Алексеєнко О.П., Мельник Я.Я., Зінченко Р.Ю., Ткаченко В.В., Щербань М.Т., Кульмінська І.С.

З своїми доповідями виступили: Брюшковська Яна, Скібіцький Роман, Кисиль Микита, Кравцов Антон, Шевченко Сергій, Мартиненко Назар та Шаріпова Настя.

Хочеться відзначити, що при підготовці до відкритого семінарського заняття студенти у своїх доповідях детально визначили особливості розвитку наукових знань у середньовічній Європі, охарактеризували основні художні стилі у розвитку європейського мистецтва та найвидатніші культурні здобутки доби Середньовіччя, адже - це досить тривалий історичний період, надзвичайно насичений подіями в культурному житті людства.