Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Сьогодні той час, коли державні та приватні вищі навчальні заклади конкурують. Майбутні спеціалісти вибирають серед них саме такі, котрі пропонують відповідний рівень освітянських послуг.

Це надає студентам можливість отримати знання, потрібні для успішної роботи в умовах інформаційного простору, що постійно змінюється. Серйозні підходи до формування професорсько-викладацького складу Фінансово-правового коледжу дають свої результати. Науково-педагогічний склад коледжу поповнився молодими науковцями. Приємно відзначити, що наші викладачі за період з початку 2013 року успішно захистили дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук : Губанова Тамара Олексіївна, Павленко Людмила Анатоліївна, Сахарук Ірина Сергіївна, Ткаченко Валентина Василівна, Цалько Юлія Михайлівна, Мельник Ярослав Ярославович.
Усі ці молоді викладачі виросли разом з коледжем, започатковували його традиції, утверджують імідж. Колектив працює і розвивається, націлений на перспективу та подальший розвиток навчального закладу.
Щиро вітаємо наших науковців і бажаємо щасливого життя, а підґрунтям для подальшої успішної професійної діяльності буде лише міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття,невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів.