Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

З нагоди вручення дипломів випускникам юридичного та економічного факультетів Фінансово-правового коледжу урочистість відбулась у Київському міському Будинку вчителя.

Святковий концерт теплими словами відкрили чарівні ведучі. У залі відчувалася атмосфера свята, а у випускників хвилювання…

Цього святкового дня одержали свої путівки у самостійне професійне життя бакалаври та молодші спеціалісти, серед них є чимало відмінників, які отримали дипломи з відзнакою.

На свято прибуло чимало поважних гостей з юридичного та економічного факультетів нашого славетного Київського національного університету імені Тараса Шевченка, батьки випускників, викладачі коледжу. Гості бажали нашим випускникам не зупинятися на досягнутому, а тим, хто бажає бути магістром, продовжувати навчання в Університеті.

Кращих випускників було нагороджено Грамотами за чудові результати у навчанні, за активну участь у міжнародних науково-практичних конференціях, спорті та громадському житті коледжу. Вручили кожному випускнику і буклет, а на сторінках яскраво відображено їх студентське життя у коледжі, яке надовго залишить у пам’яті приємні спогади.

Привітати і розділити радість прийшли найдорожчі люди - батьки випускників. Вони по-особливому і зворушливо бажали своїм дітям щасливої долі у вже дорослому житті.

Батькам кращих випускників було вручено Подяки за хороше виховання своїх дітей, адже перемога їх дітей – це є наша спільна радість. Завдяки батьківській підтримці, розумінню, ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань та творчості.

З любов’ю та щирістю присутні гості привітали випускників і побажали щастя та успіхів на професійній ниві, а також стати висококваліфікованими фахівцями, впевнено йти до поставленої мети.

Від випускників ми почули щирі слова вдячності своїм викладачам, адміністрації, кураторам і методистам.

Тож, хочеться ще раз привітати наших випускників -2013 ! Побажати їм усіляких благ, оптимізму, здоров'я, успіхів у всіх починаннях, процвітання і великого людського тепла!