Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Із 27 травня по 3 червня 2013 року на олімпійській спортивній арені в Афінах (Греція) проходив черговий чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WРКА. Його учасниками стали 650 спортсменів національних збірних 45 країн Європи, Африки, Азії, Північної та Південної Америки.
У складі національної збірної України 57 спортсменів - дорослі, юніори, старші юнаки, юнаки та діти із восьми регіонів. Із них в окрему категорію учасників вперше виділили і українських студентів. У підсумку наша країна вже п’ятий рік поспіль посіла перше загальнокомандне місце, завоювавши 39 золотих, 37 срібних та 36 бронзових медалей.
До складу збірної команди України увійшли: Олег Паланичко, Денис Коровай, Олександр Станішсвський, Ігор Кашка та їх тренер - Сергій Шпак. Багатомісячна підготовка до цього старту далась взнаки, адже додому вони привезли 4 золоті, 4 срібні та 7 бронзових медалей у різних розділах кікбоксингу. Зокрема, Олег Паланичко (вагова категорія до 65 кг) став чемпіоном світу!
Крім цього, провівши близько 15 поєдинків у різних розділах кікбоксингу за 4 змагальні дні, Олег привіз на рідну Батьківщину, крім золота, 1 срібну та З бронзові медалі.
Весь колектив Фінансово-правового Коледжу щиро бажає нашому Олегу спортивних злетів, нових перемог та успіхів у всіх починаннях!