Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У Фінансово-правовому коледжі пройшло святкування з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. Вже традиційно у Київському міському Будинку вчителя відбулося - вручення студентських квитків першокурсникам.
На радісній та урочистій подіі були присутні: адміністрація і професорсько-викладацький колектив, першокурсники та їх батьки, поважні гості з юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
З святковими та щирими привітаннями до першокурсників звернулися: декан юридичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка, д.ю.н, професор Гриценко Іван Сергійович, завідувач кафедрою Цивільного права ,д.ю.н. професор Майданик Роман Андрійович, професор кафедри Теорії права Котюк Володимир Олександрович. Теплі слова вітання прозвучали і від представників економічного факультету Університету - к.е.н., доцент кафедри Управління фінансовими ризиками, Приказюк Наталія Валентинівна, к.е.н. доц. Рак Роман Володимирович.
На адресу першокурсників звучало багато гарних слів та щирих порад. До цього свята з хвилюванням готувались найдорожчі люди наших першокурсників – їхні батьки. Ми бачили в їх очах радість і сподівання, гордість, адже так хочеться, щоб діти виправдали покладені батьківські надії.
Від імені батьків привітали: Кошіль Валентин Васильович, суддя Вищого адміністративного суду України , Процин Юрій Григорович, начальник Департаменту інформаційного забезпечення Міністерства юстиції України.
Урочистості з нагоди Дня знань та Посвяти першокурсників у студенти були прикрашені концертною програмою, яку підготували студенти старших курсів Коледжу. На завершення хочеться побажати першокурсникам гарного та відповідального ставлення до навчання, активного студентського життя, пам’ятати, що студентські роки самі кращі в житті, намагайтеся прожити їх поєднуючи приємне з корисним. Професорсько-викладацький склад нашого Коледжу буде максимально сприяти тому, щоб наші студенти стали висококваліфікованими фахівцями.
Від усієї душі зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.