Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Випускники Коледжу започаткували добру і важливу традицію висаджувати деревця на Алеї випускників. Ця щорічна подія до вподоби нашим випускникам, адже вони таким чином залишають приємні враження та пам’ять про свій навчальний заклад.

П’ятниця 24 квітня 2015 року видалась теплою і сонячною. Всі дружно взялися до роботи. Посадка дерева в житті кожної людини – це важлива подія.  Випускники впевнені, що деревця  обов’язково приживуться, адже посаджено їх з любов’ю. Бо ж як приємно пройтися по своїй алеї  на території Коледжу і знати, що ось це дерево – твоє, ці кущі посадив ти.

Незабаром випускники залишать  рідний Коледж, але завжди будуть пам’ятати його, а він буде пам’ятати їх. Пройде небагато часу, підростуть посаджені деревця… Вони прикрашатимуть не лише територію Коледжу, але й викликатимуть вдячність у серцях студентів наступних поколінь  за подаровану красу та затишок. Тож, нехай же зелені паростки майбутнього прикрашають територію Коледжу, милують око, радують серце, тішать душу.

Закінчивши посадку дерев, випускники разом з директором Коледжу Губановою Тамарою Олексіївною, кураторами, методистами юридичного та економічного факультетів подарували нам чудові фото на добру згадку!