Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Урочисте вручення дипломів студентам Фінансово-правового коледжу відбулося 1 червня 2015р. у Київському міському будинку вчителя. Після напружених державних іспитів випускники підготувалися відзначити свято своєї професійної зрілості, адже сьогодні вони отримують дипломи молодшого спеціаліста та бакалавра.
Тож для випускників цей день настав. Наші ведучі розпочали святковий вечір.
За доброю традицією у вітальній промові до випускників звернулася директор Фінансово-правового коледжу, к.ю.н. Губанова Тамара Олексіївна: «Студентське життя винуватців урочистого вечора почалося тоді , коли вони всі отримали звання «студент» і стали першокурсниками. Далі швидко пролетіли студентські роки. Хоча вам, напевно здавалося, що прекрасне студентське життя буде продовжуватися завжди. Але настав день, і все залишилося позаду. Сьогодні, шановні випускники, ви вступаєте в доросле життя. Професія, яку ви обрали, — поле для пошуку, опанування незвіданого та нових відкриттів. За роки навчання всі студенти стали нашими дітьми, тому прощатися важко. Ми доклали чимало зусиль, аби завоювати довіру студентів, разом з ними переживали їхні невдачі й тішилися з перемог. Коледж дав старт багатьом юнакам і дівчатам…»
Після привітання директор вручила найкращим випускникам дипломи з відзнакою, грамоти та подяки їх батькам за достойне виховання своїх дітей.
На свято випускників Коледжу прийшли поважні гості з юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також схвильовані батьки, які завітали, щоб розділити радість разом зі своїми дітьми. Перед присутніми виступили: заступник декана юридичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка, к.ю.н. Лотюк О.С.; заступник директора інституту післядипломної освіти, к.е.н. доцент кафедри фінансів КНУ ім.Т. Шевченка - Рожко О.Д.; к.іст.н., заступник декана історичного факультету Університету - Пількевич А.Л. та інші.
Від імені батьків виступила Скібіцька Наталія Степанівна зі словами вдячності до всього колективу Коледжу.
Випускники також звернулися з теплими та зворушливими словами подяки до керівництва та науково-педагогічного колективу Коледжу, до своїх батьків. Тож сьогодні, отримавши врешті бажаний диплом, відчутно, що до радості додався легкий смуток: дитинство закінчилося, і з-під крила мудрих наставників доведеться вийти в самостійне доросле життя.
Вручено дипломи, лунають останні акорди святкового концерту. Вчорашні студенти неначе вмить подорослішали: стримані посмішки на обличчях хлопців і дівчат. Урочистого характеру церемонії надає виконання студентами «Гімн Фінансово-правового коледжу» .
Щиро вітаємо наших випускників з успішним закінченням Фінансово-правового коледжу!!!