Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

«Вибір професії – твоє майбутнє»

У Коледжі відбувся День відкритих дверей


Вибір професії – один з найвідповідальніших моментів у житті кожної  молодої людини. З  якою професією пов’язати своє майбутнє,  адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з найважливіших умов життєвої  повноцінності. Вибір професії значною мірою впливає на все наступне життя.

День відкритих дверей стає першим кроком для випускників шкіл, який краще орієнтує у  правильному вибору  професії, а також чудова нагода показати  абітурієнтам  можливості, досягнення та успіхи Коледжу.
Весняного березневого дня Фінансово-правовий коледж  гостинно зустрічав майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Весь колектив Коледжу   подбав про те, щоб  гості максимально корисно провели свій час та ознайомилися з навчальним закладом, зі спеціальностями та умовами вступу.  У відкритій доброзичливій атмосфері відбулося спілкування адміністрації, викладачів та студентів закладу з абітурієнтами та їх батьками.
У затишній залі для присутніх гостей  було підготовлено свято «Абітурієнт-2017». Ведучі  Юлія Приходько та Самір Алієв ознайомили всіх присутніх з історією навчального закладу, його традиціями, розповіли про студентське життя та дозвілля. Для абітурієнтів відбулася вікторина на тему: «Що знаєш ти про Фінансово-правовий коледж?». На переважну більшість запитань відповіді були вірними і за це переможці отримали призи.
На захід завітали представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка -  заступники декана  юридичного факультету: к.ю.н., доц. Куцевич М.П. та к.ю.н., доц. Отраднова О.О.; директор Інституту післядипломної освіти к.е.н., професор кафедри фінансів та кредиту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Рожко О.Д.; завідувач кафедри страхування та ризик- менеджменту економічного факультету к.е.н., доц. Приказюк Н.В.
Перед майбутніми студентами виступила  директор Коледжу  к.ю.н. Т.О. Губанова, підкресливши,  що Коледж тісно співпрацює з юридичним та економічним факультетами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також розповіла про спеціальності, напрями  підготовки, про особливості вступної кампанії 2017р. і  яким цікавим та насиченим життям живе студентство.
Про науково-викладацький  колектив, рівень знань, який надається студентам розповів д.іст.н., проф., зав.кафедрою гуманітарних дисциплін Карабанов М.М.
До слова були запрошені  університетські гості. Вони розповіли про   факультети та  про викладацький колектив Коледжу, їх  випускників, які бажають продовжити навчання в магістратурі на відповідних факультетах, їх перспективи.
Поділилися своїми враженнями про Коледж  його випускниці, які вже захистили кандидатські дисертації та є викладачами рідної альма-матер : Кононець О.М. та Біцай А.В.
Слова подяки від випускників 2008 року Логвиненко К.М.; 2015 року Алексанян Роксани та Цуркан Альони.
Про навчання та військову кафедру, традиції, екскурсії , дозвілля розповіли студенти І-ІV курсів Коледжу: Захаренко Анастасія та Удальцова Вікторія, Кошелєв Ілля, Поліщук Денис та Кошіль Іван, Приходько Юля та Шамаєва Настя.
Гостей чекала цікава концертна програма, яку підготували художній керівник Хоменко В.К. та студентки Коледжу: Приходько Юля, Ревуцька Софія та Шамаєва Настя.
Товариський, злагоджений науково-педагогічний  колектив Коледжу зробить все можливе, щоб молодь, яка тут навчається і навчатиметься,  завжди перебувала у зоні загальної уваги і комфорту.
Хочеться  через роки почути від випускників Коледжу такі слова: «… оглядаючись на своє життя, я не помилилась у виборі професії, а значить, і у виборі долі!»
Сподіваємось, що наші зусилля були недаремними і кожен, хто завітав до нас на День відкритих дверей, зробить свій вибір і стане нашим першокурсником!
Бажаємо всім успіхів і  чекаємо  на поповнення  рядів майбутніх першокурсників,  які увіллються до великої дружньої студентської родини.