Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Випуск…Урочистості відбувалися у актовій залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету  імені Тараса Шевченка.
Щирі слова настанови на майбутнє пролунали від директора Коледжу к.ю.н., Заслуженого юриста УкраїниГубанової Тамари Олексіївни: «Ось і настав цей незвичайний день у нашій  фінансово-правовій родині. День святковий, радісний, веселий і водночас сумний. День розставання з навчальним закладом, друзями та наставниками, коли зустрічаються світлі надії, радість зустрічі з майбутнім.
Адже приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, відкриваються тисячі доріг, де кожен  обере свій особистий життєвий шлях. Ви отримали  дипломи фахівців. Для студентів – випускників це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплома було багато різного, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, кожен з них займе своє особливе місце в історії Коледжу та зробить вагомий внесок у розбудову країни».
Від випускників всі присутні почули зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, адміністрації, викладачам, кураторам. Адже саме ці люди створювали комфортні умови для високопродуктивного навчання та надавали можливість отримати освіту, підтримували та допомагали.
Також з вітальними словами виступили: заступник декана юридичного факультету  Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор юридичних наук  Отраднова Олеся Олександрівна;
директор інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор Рожко Олександр Дмитрович;
доцент кафедри економічної теорії, макро- і мікроекономіки економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат економічних наук Вітренко Андрій Олександрович;
доцент кафедри правосуддя юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор юридичних наук Гринюк Володимир Олексійович.
Уже традиційно, з нагоди завершення навчання, адміністрація Коледжу відзначила грамотами  кращих випускників, а їх батькам вручили подяки.
І, як завжди свято було сповнене спогадами, смутком, розставанням з друзями, сльозами розчулення, щасливими посмішками батьків, квітами.
Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Але святкові, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.
Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!