Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Про роботу Приймальної комісії 2018
 

26 липня 2018 року в актовій залі Коледжу представники 
Приймальної комісії 
Фінансово-правового коледжу провели загальні збори.

 

 

Участь у заході брали Голова Приймальної комісії, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України, директор Коледжу Губанова Тамара Олексіївна, заступник голови Приймальної комісії, кандидат юридичних наук, заступник директора з наукової роботи Мельник Ярослав Ярославович, відповідальний секретар Приймальної комісії, заступник директора з навчально-методичної роботи Мулянова Тетяна Миколаївна, заступник голови Студентського парламенту Луцюк Анастасія Віталіївна, заступники кафедр Коледжу, а також співробітники, що брали участь в організації та проведенні екзаменаційних, атестаційних та апеляційної комісій для майбутніх студентів Коледжу.
Першою виступила Губанова Тамара Олексіївна, яка оприлюднила загальну статистику подачі заяв від абітурієнтів під час Вступної кампанії 2018 року. Директор зауважила, що порівняно з минулорічними показниками, 2018 рік харктеризується небувалим напливом абітурієнтів. Контингент вступників з усієї України та із за кордону складає на третину більше, ніж у минулому році.
Губанова Тамара Олексіївна відзначила, що«такий результат свідчить про те, що Коледж виходить на якісно новий рівень у наданні освітніх послуг, що відкриває перед ним величезні перспективи у формуванні майбутніх професіоналів та висококваліфікованих спеціалістів у юридичній та економічній сферах за міжнародними стандартами. Тому перед науково-педагогічним колективом Коледжу, в тому числі безпосередньо перед співробітниками Коледжу, які задіяні в роботі Приймальної комісії 2018 року, стоять величезні, серйозні та конкретні задачі, вирішення яких дасть змогу кількісно, а головне – якісно, покращити освітні послуги, які надає наш заклад вищої освіти».
Відповідальний секретар Приймальної комісії Мулянова Тетяна Миколаївна звернула увагу присутніх на тому, що величезна частина абітурієнтів подали свої заяви на навчання за ОКР молодший спеціаліст. При цьому значна частина абітурієнтів, що прагнуть навчатися у Коледжі за ОКР молодший спеціаліст та ОС бакалавр,  подали заяви в електронному вигляді. Також було відзначено про вищий рівень середнього балу атестату вступників у цьому році, що дає впевненість у тому, що студентський колектив Коледжу отримає достойне та якісне поповнення.
Губанова Тамара Олексіївна побажала колективу Приймальної комісії ще більш злагодженої та продуктивної праці.