Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У Фінансово-правовому коледжі рятувальниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій Солом’янського району міста Києва було проведено практичні заняття з пожежної безпеки. Такі  заходи необхідні, оскільки вони позитивно впливають на психологічну готовність до нештатних ситуацій, підвищують рівень не лише теоретичних знань, а й практичних навичок, поліпшують обізнаність студентів та дають необхідну базу для швидкого та ефективного реагування у разі виникнення надзвичайних подій. 
На території Коледжу була імпровізована пожежа, під час якої фахівці  розповіли і показали, як діють рятувальники пожежної служби в екстремальних ситуаціях.
Студенти також почули від фахівців, яких заходів пожежної безпеки варто неухильно дотримуватись, щоб запобігти виникненню пожеж та за яких умов можливе їх виникнення. Пояснили, як треба діяти у випадку виникнення пожежі, що необхідно робити в першу чергу та чого не варто робити взагалі. Фахівці ДСНС нагадали про правила поведінки в інших надзвичайних ситуаціях, що можуть виникнути у житті кожного, і як  зберегти здоров’я та нажите майно.