Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти другого курсу Фінансово-правового коледжу, побували на екскурсії  у єдиному органі законодавчої влади України.
Під час екскурсії Верховною Радою майбутні правовики детальніше ознайомилися із єдиним законодавчим органом державної влади України та на власні очі побачили дивовижні особливості інтер’єру.

Особливо вразила їх своїми розмірами і досконалістю неперевершена картина Олексія Кулакова «Державотворення», намальована на стіні другого поверху, на якій зображено визначну подію історії 24.08.1991р., коли 350 депутатів проголосували за незалежність нашої країни. До речі, сам синьо-жовтий прапор, який був внесений депутатами до сесійної зали Верховної Ради 24 серпня дев’яносто першого, урочисто зберігається під склом в музеї ВРУ як реліквія. Студенти мали можливість пройтись знаменитими кулуарами Верховної Ради, та найголовніше – побувати на балконі, звідки видно усі робочі місця нардепів та перших осіб країни.
Це була дуже цікава та водночас пізнавальна екскурсія, адже будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя країни, але й величною архітектурною пам’яткою нашої столиці.