Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Усім відомо, що Хелловін  - сучасне свято, яке відзначають в ніч з 31 жовтня  на 1 листопада. Слово походить від англ. Hallowe’en – скорочено від виразу All Hallows Eve –  День Всіх Святих. Хелловін вважається днем, коли духи всіх померлих повертаються на землю.
Символом свята є світильник у вигляді голови з гарбуза  (Ліхтар Джека).
Для цього свята характерними є розмальовування обличчя та переодягання. Переодягаються як діти, так і дорослі у костюми фей, привидів, духів, відьом, зомбі, скелетів та інших.
А студенти Коледжу  використовують свято Хелловіна як чудову нагоду розважитися у надвечір’я 31 жовтня. 
Студенти розділилися на групи: одна група провела настільну гру «Зілля - варіння». Ця гра, як  іспит з алхімії в школі магії, де кожен створює чарівні еліксири, могутні талісмани і таємничі порошки, щоб стати найкращим чарівником. А кращі не витрачатимуть час на прості зілля, замість цього вони використовують чужі заготовки, що б створити дійсно великий і могутній артефакт. Зілля - варіння - це чудовий світ магії та чаклунства. Суть гри - приготувати якомога більше еліксирів, порошків, зілля або талісманів, за які нараховуються переможні очки.
Наступним учасникам було запропоновано гру «Мафія». Це цікава, захоплююча та інтелектуальна рольова гра, яка вчить правильно і чітко висловлювати свої думки, створювати і ефективно управляти командою. Колектив стає дружнішим і відкриваються нові якості кожного!
Інша група студентів організувала перегляд фільму «Закляття».
Сподіваємось, всі отримали задоволення від вечірки духів. Trick 'r Treat ?