Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Із початком весни природа оживає, наповнюючи все довкола яскравими барвами. Весна змінює настрій та надихає на зміни. Весна — найпрекрасніша пора року. Весна творить дива!
З давніх-давен, дерево – символ життя і розвитку, розквіту мрій і бажань. У Коледжі для студентів є  улюблене місце відпочинку – Алея випускників, де можна посидіти в тіні дерев, поспілкуватися.
Випускники минулих років виступили з ініціативою створення такої Алеї, яка б нагадувала про найкращі студентські роки, проведені у Коледжі.

З приходом весни випускники-2019 року заздалегідь підготувалися до відповідальної місії – поповнити Алею  молодими деревцями.
Цієї весни традиційне свято  «Алея випускників» відбулося 11 квітня 2019 року  за участю відомого телеведучого, журналіста  Андрія Данилевича («Стосується кожного», «Програма, яка змінює життя», «Круче всех») та проректора з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктора економічних наук, професора Олександра Рожка.
Цей захід проходив легко і на підйомі, настрій у всіх був чудовий.
Висаджені  дерева на довгі роки залишать теплий спогад про кожного, хто навчався в Коледжі й стануть чудовими свідками любові та пошани випускників до рідної Альма-матер.