Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

17 квітня студенти Фінансово-правового коледжу зустріли початок дня з оглядовим туром Віднем. Місто знаходиться на сході Австрії і розташовується біля підніжжя Альп по обидва боки Дунаю. Відень вражає безліччю пам’ятників, присвячених різним історичним подіям, тут багато різних архітектурних див. Займає друге місце серед міст світу за якістю життя.
У Відні базуються такі міжнародні організації, як ОБСЄ, МАГАТЕ і ОПЕК. Це також одне з міст-резиденцій ООН.
Студенти здійснили візит до Віденського міжнародного центру або просто «Місто ООН» (Vienna International Centre, VIC; UNO-City) – комплекс будівель, де розташовано багато організацій ООН. Відень є третьою резиденцією ООН в світі, після Нью-Йорка та Женеви. За час екскурсії наші студенти ознайомились з історією створення, головною метою та цілями ООН: мир, права людини і сталий розвиток.
Наостанок екскурсовод привітала студентів національним австрійським побажанням: здоров’я, благополуччя, часу та удачі, адже у пасажирів Титаніку було все, крім удачі. Після екскурсії у них вільний час для прогулянок Віднем – батьківщиною видатної кави, оперної музики та вишуканої архітектури.