Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Життя кожної людини – це історія, яка має  минуле,   теперішнє і  майбутнє. Минуле -це не просто прожиті роки, а це події в історії  з життя у кожного із нас.
Мрія про найкращу освіту нікого не оминає. Кожен  хоче навчатися у хорошому закладі вищої освіти, а батьки дбають, аби їх діти були оточені увагою і здобули глибокі знання.
Обравши Фінансово-правовий коледж,  у першокурсників розпочалось насичене студентське життя. Рік за роком: лекції, семінари, заліки, дозвілля –все це пролетіло дуже швидко. Ви отримали не тільки професійні знання, але й зросли як особистості.
Промайнули  роки студентства, золота пора для кожного з вас. Саме в цей час ви визначилися зі своїм місцем у житті, зробили все можливе, щоб у серці залишилось якомога більше приємних спогадів.
Вручення дипломів випускникам  Коледжу завжди урочиста подія. Це чудове свято для випускників і всього колективу  має подвійне емоційне підґрунтя, адже у ньому поєднуються  смуток розлуки і світло надії та радість зустрічі з майбутнім.
 Наші ведучі, студенти Коледжу: Дмітрій Сігорських та Світлана Тишечко відкрили надзвичайне свято – свято випускників 2019!
За доброю традицією  свято відкрила і першою привітала наших випускників директор Коледжу, д.ю.н., доцент, Заслужений юрист України Тамара Олексіївна Губанова.
Чимало теплих слів всі присутні почули від почесних гостей з Київського національного університету імені Тараса Шевченка: проректора з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професора, Заслуженого економіста України Олександра Дмитровича Рожка, декана  юридичного факультету, д.ю.н., професора, Заслуженого юриста України Івана Сергійовича Гриценка.
Зі слова вдячності від імені батьків виступила доцент кафедри адміністративного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  к.ю.н. Пухтецька Алла Альбертівна.
Настала найурочистіша частина свята – вручення дипломів.
Директор Коледжу Тамара Олексіївна Губанова вручила дипломи з відзнакою, Грамоти за успіхи у навчанні та Подяки батькам за достойне виховання своїх дітей.
Заступник декана юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д.ю.н., професор Отраднова Олеся Олександрівна привітала випускників і вручила  дипломи «бакалавра», спеціальності «Правознавство».
З привітальним словом і для вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» спеціальності «Право» виступила професор кафедри конституційного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  доктор юридичних наук, професор Васильченко Оксана Петрівна.
Найочікуваніша мить для випускників  спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». З вітальним словом і для вручення дипломів запрошено заступника декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва економічного факультету Університету Шевченка, д.е.н., доцент Вітренко Андрій Олександрович.
Дорогі випускники, вітаємо із закінченням непростого етапу вашого пізнавального життя. Досягши творчих успіхів, намагайтеся не розгубити студентських друзів, оскільки через багато років ви зрозумієте, що цей період життя був найкращим та найнасиченішим. Залишаючи рідну alma-mater, не забувайте тих, хто вас вчив, вкладав свою душу та завжди був поруч.
Ви – покоління молодих, розумних і талановитих людей, які вже сьогодні будують майбутнє нашої держави. Ми всім серцем  бажаємо вам здоров’я, невичерпної енергії, любові та натхнення! Нехай кожен ваш день буде осяяний променями щастя, радості та надії!
У щасливу путь, випускники! Творіть добро! Зичимо вам бути щасливими, адже лише щаслива людина здатна змінити на краще не лише своє життя, а й життя інших людей.
Успіхів вам!