Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

13 грудня студенти Коледжу відвідали Конституційний Суд України за запрошенням європейської асоціації студентів права ELSA Kyiv. 
Мета екскурсії - ознайомлення з діяльністю Конституційного Суду України та підвищення рівня правової культури громадян, їх обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини і громадянина.
«Головний спеціаліст відділу комунікацій Конституційного Суду України та правового моніторингу провела оглядову екскурсію, під час якої ми ознайомилися з історією становлення, повноваженнями Конституційного Суду України, його діяльністю та оглянули музейну експозицію, в якій знаходяться цінні подарунки від представників інших країн. Більше того, ми відвідали пресс-центр, архів та бібліотеку, а також зазирнули до найсвятішого місця Конституційного Суду України – Залу засідань Великої палати Суду, який вразив своєю красою та величчю» - ділиться враженням Водяний Марк.
Наші студенти 3 курсу ОКР «молодший спеціаліст» та ОС «бакалавр» спеціальності 081 Право: Молочний Андрій, Голубицька Марія, Довженко Богдана, Шаменко Наталія, Водяний Марк та Гладуш Іван залишилися неймовірно задоволеними та приємно здивованими теплим прийомом і пізнавальною розповіддю про роботу Конституційного Суду України.