Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Під час зимових канікул студенти сумують один за одним та за рідним Коледжем, тому 24 січня зібралися поділитися враженнями від відпочинку та зіграти в настільну бізнес-гру Cash Flow. Цікаво, що до цієї гри долучилися студенти 2 курсу спеціальності 081 Право: Бабяк Дмитро, Волошанівська Софія, Жерновнікова Ксенія та Мостовий Владислав.
З настільних ігор, пов'язаних з фінансами, насамперед спадає на думку Монополія. Творець гри Роберт Тору Кійосакі (американський інвестор, бізнесмен, письменник) стверджує, що вона спонукала його до створення своєї власної гри. Cash Flow вийшла більш серйозною і складною: вона швидше навчальна, ніж розважальна. Тут, наприклад, вам доведеться заповнювати фінансовий звіт. Все як у житті. Тому навички, отримані під час гри, стануть в нагоді в реальності: і в побутових фінансових питаннях, і в бізнесі.
Фінансова бізнес гра Cash flow розвиває мислення в контексті інвестування і при цьому розрахована на всіх людей, незалежно від того, є у вас гроші на інвестування чи ні, є відповідний досвід чи ні.
Головна мета гри Cash Flow - навчити основам фінансової грамотності, навчити правильно розпоряджатися своїми грошима, розвинути підприємницьку жилку, навчити основам інвестування, допомогти відкрити або вдосконалити свій бізнес, і перейти від трудового рабства до істинної фінансової свободи.
Багатство - це образ мислення, а не розмір банківського рахунку. Саме цей склад мислення Ви зможете сформувати, якщо будете регулярно грати в гру.
Пригоди тільки починаються!