Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримали запрошення, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування. Запрошення розміщені в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (наприклад, Київського центру).
Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно ввести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру на електрону пошту.
Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.
Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:
    21 – 23 березня (українська мова і література);
   28 – 30 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).
Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 27 березня, з інших предметів – 3 квітня. Для допуску до пункту тестування учаснику пробного ЗНО необхідно мати при собі паспорт та запрошення-перепустку, роздруковану з особистого кабінету.

За матеріалами сайту http://testportal.gov.ua