Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У перші дні карантину викладачі та студенти Коледжу активно включилися в атмосферу дистанційного навчання. В Коледжі пропонується широкий спектр таких технологій для організації та підтримки освітнього процесу.
Викладачі активно використовують GoogleClassroom, що забезпечує швидке створення, поширення матеріалів та завдань для організації дистанційного освітнього процесу. Веб-сервіс об'єднує створення і обмін завданнями, написання текстів, спілкування, обмін повідомленнями, оцінювання результатів навчання тощо, є зручним і простим для використання.
Водночас, спілкування зі студентами відбувається за допомогою різних месенджерів: Viber, telegram, email тощо.
Варто пам’ятати, що будь-які виклики створюють нові можливості. Це той випадок, коли дистанційний режим функціонування закладу дозволить як студентам, так і викладачам, розвинути нові навички, навчить вміло організовувати роботу та вдосконалити свою компетентність.
Коледж також долучився до освітньої онлайн платформи Coursera for Campus. Coursera запропонувала всім закладам освіти світу, яких торкнувся карантин, безкоштовний доступ до своїх курсів через платформу. Йдеться про понад 3 800 курсів та 400 спеціалізацій, які після налаштування доступу будуть доступні студентам Коледжу, про що повідомимо додатково.
Радимо студентам також ознайомитись з українською платформою Prometheus, яка пропонує понад 100 безкоштовних курсів та бажаємо успіхів!

Нагадаємо, що на виконання рішення Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. про заходи щодо запобігання епідемії коронавірусної інфекції та листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020р. у Коледжі в період з 12.03.2020р. по 03.04.2020р. оголошено карантин.
У зв’язку з цим, на період дії карантину відмінені аудиторні заняття для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання і спеціальностей та заборонено проведення масових заходів освітнього, наукового, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру в приміщенні та на території Коледжу.