Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

До уваги студентiв та викладачiв Коледжу!
На Prometheus стартувала реєстрація на 5 безкоштовних курсів для вивчення англійської мови.
Обирайте курс для себе:
Курс “Англійська для бізнесу та підприємництва“
Цей курс розрахований на неносіїв англійської мови, які хочуть дізнатись про бізнес та міжнародну економіку. Впродовж вивчення курсу ви опануєте теми та лексичні одиниці необхідні для досягнення успіху у міжнародній компанії.
Курс “Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)“
Онлайн-курс розрахований на неносіїв англійської мови, які прагнуть покращити навички та лексичні знання англійської мови для науки. Під час опанування курсу ви довідаєтесь про інноваційні сфери наукових пошуків та розширите словниковий запас й одержите нові мовні навички, які потрібні для обміну науковою інформацією у вашій спільноті.
Курс “Англійська для медіаграмотності“
Цей курс розрахований на неносіїв англійської мови, які зацікавлені більше дізнатись про медіаграмотність. У цьому курсі ми розберемо різні види масмедіа, серед яких газети, журнали, телебачення та соціальні мережі.
Курс “Англійська для кар’єрного зростання“
Цей курс дасть вам можливість розширити свої уявлення по кар’єрні шляхи на світовому ринку, розвинути словниковий запас та покращити мовні навички для досягнення ваших професійних цілей.
Курс “Англійська для журналістів“
Курс розрахований на неносіїв англійської мови, які зацікавлені у розвитку навичок, потрібних для побудови кар’єри у сучасній журналістиці. Під час вивчення курсу ми розглянемо друковані та цифрові медіа за допомогою матеріалів для читання та відеолекцій, розширимо ваш словниковий запас та покращимо навички читання, проведення досліджень, розробки місцевих та світових новин.
Проводьте час iз користю!