Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) перенесена та триватиме з 12 травня до 5 червня включно.
Відтак вступники на магістратуру зможуть надіслати скан-копію заяви, документа, що підтверджує особу, та інших необхідних документів для реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ на офіційну електронну скриньку приймальної комісії, зазначену в ЄДЕБО та на сайті закладу вищої освіти, або з використанням іншого, визначеного закладом каналу зв’язку.
Контактні дані Приймальних комісій закладів вищої освіти (електронна скринька, адреса, телефон) вступники можуть знайти в Реєстрі суб’єктів освітньої діяльності та на офіційних сайтах закладів.
Приймальні комісії у свою чергу мають перевірити наявність документів, які необхідні для реєстрації та надати вступнику відповідь про їхнє отримання. Далі уповноважений представник приймальної комісії має роздрукувати надіслані документи, сформувати особову справу вступника та створити запит на формування екзаменаційного листка за допомогою спеціального сервісу в ЄДЕБО, а далі, відповідно, сформувати екзаменаційний листок.
Здійснивши всі необхідні перевірки та реєстрацію, представник приймальної комісії має надіслати електронною поштою скан-копію екзаменаційного листка вступнику для перевірки. Оформлений екзаменаційний листок може надсилатись вступнику також звичайною поштою, якщо про таку необхідність вказано у анкеті.
Повний перелік документів, скан-копії яких мають надсилати вступники для реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ:
- анкета-заява;
- документ, що посвідчує особу;
- облікова картка платника податків;
- фотокартка для документів;
- медична довідка (тільки для вступників, які за станом здоров’я звільняються від проходження ЄВІ/ЄФВВ).