Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

З огляду на заборону Уряду проводити пробне ЗНО в закладах освіти, Український і регіональні центри пропонують учасникам пробного ЗНО-2020 пройти тестування вдома.
Учасникам потрібно до 18:00 19 червня унести свої відповіді з усіх предметів до сервісу визначення результатів, щоб до 23 червня отримати свій результат за шкалою 100-200 балів.
В якості бонусу учасникам пробного ЗНО-2020 пропонують отримати результати за виконання всіх запропонованих тестів. Тобто, якщо Ви зареєструвалися для проходження української мови і літератури, а також математики, тепер Ви зможете пройти тестування з історії України, фізики, хімії, географії та будь-якого іншого навчального предмета, а потім і дізнатися свої результати.
За кілька днів учасники пробного ЗНО зможуть ознайомитися з розлогими поясненнями щодо виконання тестових завдань з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови. Експерти Українського центру оцінювання якості освіти за підтримки ГС «Освіторія», МФ «Відродження» детально розберуть кожне завдання 4-х надпопулярних предметів.