Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вересень 2016

Ось й іще одне літо добігло кінця, а разом із ним завершилися й наші літні канікули. Залишилися позаду теплі безтурботні деньки, коли ми грілися на сонечку, підставляючи йому свої усміхнені життєрадісні обличчя.

Пора відпочинку вкотре змінилася трудовими буднями. І ось ми знову у своєму рідному коледжі, за яким встигли скучити за літо.


Перший навчальний вересневий день видався, напрочуд, теплим і лагідним. Із прекрасним настроєм ми зустрічали один одного, обіймаючись і обмінюючись враженнями. А наші викладачі радо вітали нас щирими посмішками, зустрічаючи прямо у холі коледжу. Як не дивно, але ми теж дійсно встигли за ними скучити і були надзвичайно раді їх бачити. Наша зустріч по тривалій перерві була дуже теплою і зворушливою.

У такий теплий і сонячний день, коли емоції переповнюють, коли хочеться з усіма поспілкуватися і все обговорити, було б вкрай нелегко залишатися в приміщенні, сидіти в аудиторіях і налаштовуватися на робочий лад. Тому ми були приємно здивовані, коли напередодні в розкладі занять побачили, що цей день буде цілком присвячений екскурсіям. І ось після «години куратора» ми, студенти ІІ і ІІІ курсів, разом зі своїми кураторами вирушили до Співочого поля, де була організована виставка квітів.

Осінь щедра своїми плодами, розмаїттям фарб і кольорів, і буяння осінніх квітів – чи не найкращий її подарунок перед тим, як холодна білосніжна зима накриє все своїм покровом. Квіти осені – це останні яскраві промінчики літа, які, переливаючись своїми кольорами, тепло обіймають око. Благородний спокій і впевненість у своїй унікальності додають ще більшої незворушної краси цим Божим краплинам. Саме цим розмаїттям барв ми і мали змогу полюбуватися в цей день на виставці. Святкова виставка під назвою «Гордість моя, Україно» була приурочена до 25-річниці Незалежності нашої держави. Десять патріотичних композицій були подаровані киянам і гостям міста всіма районами столиці.

    

Усі інсталяції присвячені видатним українцям, які своїми досягненнями та творчими здобутками прославили нашу державу. Серед них: О. Довженко, М. Лисенко, М. Приймаченко, М. Амосов, Л. Костенко, С. Корольов, Є. Патон.

Композиції були виконані з майже 300 тисяч квітів, серед яких бегонії, альтернатери, колеуси, цинерарії, на площі більше 2000 кв.м. Доповнювали квіткові інсталяції 3-Д конструкції, заввишки до 4 м.

Наша екскурсія серед цієї неймовірної краси пройшла на одному подисі. Ми настільки гармонійно злилися з природою, квітами, легким теплим подихом вітерця і останніми сонячними обіймами, що й не зчулися, як швидко пролетів час. І цю подорож у світ прекрасного і незвичайного ми завжди будемо згадувати з вдячністю і особливим душевним теплом.

Веркасова Катерина, ІІІ курс, юр. ф-т Сторожук Вікторія, ІІ курс, юр. ф-т