Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

14 вересня 2018 року студенти 1 курсу Фінансово-правового коледжу ОКР “молодший спеціаліст” спеціальності 081 Право відвідали Наукову бібліотеку ім. М. Максимовича, яка є культурним, духовним, інформаційним та навчальним центром Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

На екскурсії студенти отримали інформацію не тільки про сьогодення бібліотеки та види послуг, які вона надає читачам, але й мали можливість зануритися в історію виникнення письма та книгодрукування на Україні. Студенти отримали можливість ознайомитися з рідкісними стародруками та рукописами, а також із частиною колекції генерал-губернатора Д.Г. Бібікова, яка є збіркою унікальних книг, однією із найбагатших колекцій в Європі.
Бібліотека має значний за обсягом і унікальний за складом електронний інформаційний ресурс, який поєднує електронні каталоги книжкових видань, авторефератів і дисертацій, бібліографічні публікації за профілем університету, повнотекстові видання Михайла Максимовича, Вісників університету, електронний фонд рідкісних видань, звітів науково-дослідної частини.
Ми впевнені, що такий досвід спілкування є надзвичайно корисним для тих, хто хоче отримати вищу освіту, а це сприятиме їх інтелектуальному і духовному розвитку та професійному становленню.

 

                                                                                                              Куратор групи К.Г. Кравченко