Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Адміністрація Фінансово-правового коледжу 19 квітня 2023 року взяла участь у засіданні круглого столу «Заклад позашкільної освіти та заклад вищої освіти: пліч-о-пліч до вершин професійної майстерності заради майбутнього України», організованого партнером Коледжу - Київським палацом дітей та юнацтва. 
Участь у засіданні взяли представники 19 закладів вищої освіти м. Києва.
Надзвичайно приємно, що сьогодні круглий стіл зібрав професорів, докторів наук та викладачів партнерів та Київського Палацу дітей та юнацтва.
Під час засідання обговорили план взаємодії Палацу і закладів вищої освіти, окреслили перспективи майбутньої тісної співпраці, зʼясували основні передумови якісної та сучасної освіти в умовах повоєнної відбудови України, адже, в сучасних умовах розвитку в післявоєнній Україні ринкових відносин, ринку праці, нових форм власності, безробіття і конкуренції, своєчасний і обґрунтований вибір молоддю професії, закладу освіти, набуде ще більше економічне і соціальне значення.
Саме сьогодні і щодня ми формуємо майбутнє для наших дітей. Тому об’єднання зусиль усіх рівнів освіти у цей нелегкий для країни чаc буде сприяти здійсненню дитячих мрій про щасливе майбутнє.
Неймовірно раді бути частиною процесу надання якісної освіти молоді України, яка формує наше щасливе майбутнє вже сьогодні!
Дуже вдячні нашому партнеру - Київському палацу дітей та юнацтва - за запрошення та з нетерпінням чекаємо втілення усіх спільних планів!