Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

📍У середу, 19-ого квітня, відбувся офлайн-захід на тему «Відшкодування шкоди завданої війною. Судова практика».
Зустріч була дуже корисною та актуальною для студентів, які цікавляться правовою та історичною стороною повномасштабної війни, початою рф, а також її наслідками.
🗣️ Враженнями від заходу ділиться   студентка 2-ого курсу ФМБ, Валерія Гончар:
«Лекція була дуже цікавою та пізнавальною. Я дізналася про те, які міжнародні закони та конвенції регулюють відшкодування шкоди, завданої війною, та про те, які судові практики існують у цій сфері. Оскільки тема досить складна та специфічна, спікерка змогла доступно та зрозуміло пояснити основні поняття та ідеї.
Окрім теоретичної складової, Кравчук Дарина також навела приклади конкретних випадків, коли відшкодування було призначено, а також про ті випадки, коли відшкодування було відмовлено. Це дозволило краще зрозуміти, як все це працює на практиці та які виклики можуть чекати на нас.
Загалом, лекція була дуже корисною та пізнавальною, а лектор - професійна та досвідчена, профессіонал у своїй сфері. Я дуже задоволена, що взяла участь у цій лекції та набула більше знань у цій сфері».
Дуже дякуємо шановній Дарині Василівні за корисні знання та усім присутнім на зустрічі студентам!
Приєднуйтеся до нашої родини Київського локального осередку Ліги студентів АПУ при Фінансово-правовому коледжі задля спільного розвитку. Майбутнє України - за нами 💙💛