Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

13 травня КНУ говорив юними голосами, сміявся запальним сміхом, дихав і вирував молодою енергією. Так пройшов КНУЕхро 2023.
☝️ Дев'ятий Загальноуніверситетський день відкритих дверей зібрав гостей у Червоному корпусі КНУ. Понад рік війни, рік тривог, потрясінь і спілкування переважно в мережі. Але для Університету цей рік в жодному разі не став часом втрачених надій і надбань. Представники всіх факультетів та навчально-наукових інститутів, студенти, викладачі, адміністрація зібрали найцікавіші свої напрацювання, аби кожен гість КНУ ЕХРО міг наочно побачити максимум можливостей провідного закладу вищої освіти України.
Упродовж виставкового дня представники структурних підрозділів Університету консультували гостей щодо правил вступної кампанії та освітніх можливостей факультетів і інститутів. Насичена програма всеуніверситетського дня відкритих дверей, відповідно до освітньої специфіки підрозділів, пропонувала вікторини й інтерактивні ігри, демонстрацію дослідів, майстеркласи, екскурсії, зустрічі з випускниками, різноманітні тренінги, бізнес-ігри, презентації тощо.
📝 Результати Express-опитування учасників КНУ Ехро підсумували, що переважна кількість відвідувачів отримали важливу для себе інформацію у тому обсязі, на який вони очікували. Більшість із них планують стати студентами КНУ. Радіємо, що наша університетська родина невдовзі поповниться! (джерело: https://t.me/knu_ua).
До заходу приєднався актив Ліги Економістів Коледжу та поділились з нами своїми світлинами, які ми з радістю та гордістю публікуємо.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р. 







https://www.youtube.com/shorts/8a2Fdn87K2w