Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

19 жовтня 2023 року було підписано Меморандум про співпрацю між ПВНЗ «Фінансово-правовий коледж» та Національною бібліотекою України імені В. І. Вернадського. 
Метою співпраці визначено спільний розвиток сторін, обмін інформацією та досвідом в межах відповідних повноважень, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права у форматі реалізації спільних проєктів і програм, круглих столів, семінарів, тренінгів, майстер класів, конферецій за напрямами, що становлять взаємний інтерес, підготовка фахівців в галузях права тощо. 
 
Фінансово-правовий коледж представляли: директор - Губанова Тамара Олексіївна та перший заступник директора - Губанов Олег Олександрович.
Зі сторони НБУВ були присутні: генеральний директор Дубровіна Любов Андріївна та заступника генерального директора з науково-технічної роботи Матвійчук Андрій Васильович.
 
Фінансово-правовий коледж прагне всіляко розвивати міжінституційні відносини задля підвищення якості освіти студентів та розвитку молоді України.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.