Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вчений секретар Науково-консультативної ради при Верховному Суді, суддя Великої Палати ВС Олег Ткачук розповів про діяльність НКР при ВС, структуру Верховного Суду і повноваження Великої Палати ВС, зосередившись на такій підставі передачі справ на розгляд Великої Палати ВС, як наявність виключної правової проблеми. Суддя розповів про суспільно важливі рішення ВП ВС. Серед них – рішення про повернення до комунальної власності пам’ятки архітектури місцевого значення – садиби Терещенків у Києві, земельної ділянки водного фонду в межах пляжної зони прибережної захисної смуги Ягорлицької затоки на території регіонального ландшафтного парку «Кінбурнська коса» тощо.
Підсумовуючи, Шановні Судді висловили сподівання, що проводитимуть зустрічі в такому форматі з майбутніми юристами на регулярній основі.
 
За матеріалами пресслужби Верховного Суду (https://supreme.court.gov.ua/supreme/pres-centr/news/1502847) та
Центру комунікацій КНУ імені Тараса Шевченка (https://knu.ua/news/12970).

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.