Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

7 листопада студенти Фінансово-правового коледжу відвідали захід в КНУ імені Тараса Шевченка «Історія в інформаційній війні Росії проти України».
🎤Спікером був Володимир Вʼятрович - історик, Народний депутат Верховної Ради 9 скликання, ексголова Українського інституту національної памʼяті, автор 9 книг і співавтор понад 10.
На лекції обговорювалася які механізми використовує ворог для інформаційної війни, як уникати хибну інформацію, розібралися в сучасній інформаційній війні і яку роль історія відіграє в цьому.
Усі слухачі мали можливість зануритися в проблематику інформаційної війни та в кінці заходу поставити запитання і висловити свої думки. Панувала неймовірна цікава та захоплююча атмосфера ✨
Дякуємо КНУ імені Тараса Шевченка за можливості розвиватися та дізнаватися актуальну інформацію в інформаційній війні та як правильно аналізувати таку інформацію.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.