Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

28 листопада 2023 року Єлизавета Літвінова (студентка 2-го курсу ОПС «фаховий молодший бакалавр») здобула перемогу у онлайн-квізі "Громадянська освіта у Східній Європі" від Інкубатору демократичних ініціатив.🏆
Відгукнувшись на пропозицію викладача , Єлизавета спробувала свої сили у конкурсі, який проходив в два етапи. Квіз - це інтерактивне інтелектуальне змагання, що базується на принципі гейм-стаді та творчого пошуку. Під час квізу учасники та учасниці демонстрували знання про Східне партнерство, програми громадянської освіти, що реалізуються в цьому регіоні, та про Мережу EENCE.
Переможці, які отримали найбільшу кількість балів, нагороджені сертифікатами до книгарні та памʼятними призами від організаторів.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.