Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У вівторок 28 листопада для студентів ФПК в Київському Палаці дітей та юнацтва було організовано Антикорупційний квест 🤓 та зустріч з Бортуном Миколою Івановичем - фахівцем Київського Палацу дітей та юнацтва, кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри правознавства та юридичних дисциплін Інституту права та політології Національного університету ім. Михайла Драгоманова в рамках започаткування нового проєкту, для кого можуть долучитися усі бажаючі.
Проєкт передбачає ряд зустрічей з мотивованою молоддю, протягом яких студенти зможуть ознайомитися з практичними аспектами роботи юриста в різних галузях, спробують себе у різних ролях, дізнаються про різновиди посад юриста та познайомляться з їх специфікою.
Вдячні нашим партнерам за всебічний розвиток молоді і чекаємо наступних зустрічей!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.