Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок для випускників шкіл щодо прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме їхнє професійне майбутнє.
Березневого, по-весняному теплого і сонячного дня Фінансово-правовий коледж гостинно відчинив двері для абітурієнтів, їхніх батьків і всіх бажаючих познайомитися з нашим закладом освіти.
В Коледжі панувала святкова, а водночас робоча атмосфера. До цієї події ретельно готувався весь  колектив та студенти. Присутнім гостям була запропонована цікава насичена програма.
Свято розпочалося з презентації,  яка яскраво висвітлювала різні сторони життя Коледжу: його багату історію, розвиток, будні та дозвілля наших студентів.

Гості Коледжу мали чудову нагоду познайомитись зі справжнім і багатогранним студентським життям та відчути себе частиною дружньої  колежанської родини.
Наш Коледж тісно пов’язаний з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, співпраця з яким відбувається з початку  заснування і до сьогодні.
На свято завітали поважні гості з Університету:
Рожко Олександр Дмитрович, проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професор, заслужений економіст України;
Гриценко Іван Сергійович, декан юридичного факультету, д.ю.н., професор, заслужений юрист України;
Вітренко Андрій Олександрович, заступник декана економічного факультету, д.е.н., доцент, які виступили перед присутніми і розповіли про Коледж, про його випускників, які в переважній більшості  продовжують навчання в магістратурі відповідних факультетів Університету.
Наше свято також розділили випускники минулих років, які стали досвідченими юристами та економістами, є такі, які присвятили себе науці - викладацькій справі, захистивши кандидатські дисертації:
Мацелюх Іванна Андріївна – випускниця 2006 року, кандидат юридичних наук, Вчений секретар Вченої ради юридичного факультету, доцент кафедри історії права та держави юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Смук Микола Миколайович – випускник 2012 року, кандидат юридичних наук, заступник директора департаменту державної реєстрації та нотаріату — начальник управління з питань нотаріату міністерства юстиції України.
Резніченко Ярослав Анатолійович – випускник 2013 року, Начальник відділу контролю постприватизаційних процесів Фонду державного майна України.
Самусь Артем Вікторович – випускник 2016 року, головний спеціаліст департаменту моніторингу прав власності Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
Поляновський Гліб Аркадійович – випускник 2017 року, нині студент 2-го року навчання магістратури економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування (програми подвійного дипломування разом з Норд Університетом, Норвегія)
Вони поділилися своїми враженнями про те, яку роль Коледж відіграв у їхньому житті, пригадали про викладачів, навчання, студентські роки.
День відкритих дверей пролетів легко і швидко, залишивши в серцях кожного, хто завітав до нас, теплі та приємні враження і спогади.