Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Шановнi студенти та батьки!
У часи масового неспокою, стресу та великого навчального навантаження дуже важливо зберiгати спокiй та внутрiшню рiвновагу.
Ми пiклуємося про наших студентiв.
Тому Психологiчна служба Фiнансово-правового коледжу розпочинає консультацi? для студентiв онлайн!
Усi, хто перебувають у стані психологічної напруги у зв’язку з самоізоляцією і карантином, можуть звернутися до психолога Коледжу.
Консультації відбуватимуться онлайн  засобами відеозв'язку в сервісах Skype та Zoom.
Для запису:
2)дочекайтеся зв’язку із психологом для узгодження дати та часу консультації.
3) у призначений день у Telegram (або Viber) Ви отримаєте нагадування про консультацію, посилання для входу до Skype або Zoom конференції.
Також пропонуємо студентам записаться на груповий онлайн-тренiнг зi стресостiйкостi. Дати проведення тренiнгiв буде оголошено у процесi набору груп.
Для запису заповнiть гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTiVBMDmlRcB47qi_8W1TfqqH84oHzbh9UZIKom9ergvdO_w/viewform?usp=sf_link 
Окрiм того, повiдомляємо, що в Україні за ініціативи Інституту психіатрії Ки?вського нацiонального унiверситету iменi Тараса Шевченка та Інституту розвитку громадянського суспільства іменi Голди Меїр запрацювала безкоштовна гаряча лінія «Стоп, паніка», де можна отримати пiдтримку квалiфiкованих спецiалiстiв.
Прийом дзвінків на гарячу лінію здійснюється за телефонним номером
0 800 50 18 92