Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Хвилинка мотивації та віри в майбутнє незалежної та вільної України від ФПК.
Наші викладачі - наша гордість.
Анастасія Бровді - наша колега, штатний викладач юридичного факультету ФПК разом зі своїм чоловіком - Едгаром Бровді, випускником нашого Коледжу, з моменту повномасштабного вторгнення рф на територію України спільно із своєю родиною приймали активну участь у допомозі українцям.
Анастасія брала участь у Благодійних ярмарках у Празі під керівництвом Ольги Мартиновської - переможниці та судді Мастер Шеф, де допомагала готувати і продавати українські страви для збору коштів на допомогу Україні. Загалом було проведено біля 6 ярмарок, де було зібрано більше 60,000 євро для закупівлі життєво необхідних ліків для українців.
Анастасія розповідає, що «Разом із чоловіком (Едгаром Бровді) ми задіяні в підтримці проєктів, які ініціюються та реалізовуються батьком Едгара, котрий з лютого поточного року став військовослужбовцем Збройних Сил України, його позивний - Мадяр.
Посилання на телеграм-канал:
https://t.me/robert_magyar 
В рамках цього ми займалися організацією та транспортуванням до України провідних голландських дронів, загальна вартість яких становила понад 250 000 євро за чотири одиниці. Дрони були оснащені анті-джемінговим програмним забезпеченням, зумом з кратністю х88, тепловізором, приладом нічного бачення та штучним інтелектом задля здійснення запрограмованих місій. Дані прилади значно посприяли військовим в їх задачах оборони та захисту нашої вітчизни.
Додатковими зусиллями, долучились до організації корисних застосунків для військових: 10+ автівок, 20+ дронів DJI, декілька систем безперебійного зв’язку (Starlink) та багато різноманітних побутових речей (від іжі до теплого одягу та оснащення).
На поточний момент пріорітетом нашої діяльності є допомога у розробці та виготовленні Дронів-камікадзе, які мають за мету потрапляти у вразливі ворожі цілі, та за рахунок наявних елементів вибухівки створювати ворогу великі неприємності».