Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України увесь світ побачив силу нашої єдності та нескореності. Всі українці об’єдналися як ніколи і кожен з нас робить свій  внесок у перемогу: хтось воює, хтось оберігає, хтось лікує, готує, збирає, возить, організовує роботу чи молиться Богу!
Ще з перших днів війни працівники та студенти Коледжу допомагають військовим та потерпілим від війни: збирають кошти на потреби ЗСУ; передають медикаменти, продукти та речі першої необхідності.
Наша студентка Калєнцова Даша долучилася до команди волонтерів Громадської організації «Батьківський комітет Києва» та надає дуже необхідну і своєчасну допомогу українцям, проявляючи свій патріотичний дух та безмежну любов до України.
Анастасія Бровді - наша колега, штатний викладач юридичного факультету ФПК разом зі своїм чоловіком - Едгаром Бровді, випускником нашого Коледжу, з моменту повномасштабного вторгнення рф на територію України спільно із своєю родиною приймає активну участь у допомозі українцям.
Колежанці зробили висновок, що в даний час дуже важливо допомагати людям, так як «Бути волонтером – це круто!».
Ми пишаємося нашими волонтерами!