Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Настав час підбивати підсумки офлайн-івенту «Пірнати у кримінальне право: нахіба та як?» ✊
👫 Зустріч відбулася у стінах нашого рідного Фінансово-правового коледжу, а незадовго до безпосереднього початку наша команда зустрічала учасників із солодощами та гарячими напоями.
Під час заходу обговорювалися такі питання, як:
🔺Досвід спікера: чому варто обирати саме кримінальне право?
🔺Яким чином відбувається опрацювання певної кримінальної справи?
🔺Найкраща професійна література для поглибленого вивчення кримінального права.
❗️До заходу доєдналося понад 40 зацікавлених осіб, серед яких були не лише майбутні правники, а й студенти економічного факультету! Один з них, Ілля Зеленський - студент 2-ого курсу ФМБ, ділиться враженнями:
«Я мав нагоду бути присутнім на заході за участі Артема Крикуна-Труша про те, як розпочати кар’єру в кримінальному праві, і повинен сказати, що це був справді захоплюючий виступ. Артем був неймовірно обізнаним і захопленим предметом кримінального права, що зробило виступ привабливим і захоплюючим від початку до кінця. Промова дала чітку путь для тих, хто зацікавлений у кар’єрі в кримінальному праві, що дало аудиторії відчуття напрямку та мети.»
А ми щиро дякуємо неймовірному Артему Крикун-Трушу за отриманий досвід та нагадуємо, що наша команда в пошуках нових цілеспрямованих студентів, тож долучайся до нашої родини! 🫂

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.