Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Наші студенти долучилися до зустрічі-розмови із професоркою з клінічної психології та реабілітації Королівського коледжу Лондона Тіль Вайкс.
Спікерка розповіла про загальні базиси підтримки ментального здоров’я та боротьби зі стресом під час війни, а далі учасники мали жваву дискусію для обговорення актуальних питань.
«Захід, присвячений ментальному здоров'ю, є дуже корисним та важливим для людей будь-якого віку та професії. Він може допомогти зрозуміти, що таке ментальне здоров'я та як дбати про нього, дізнатись про методи психологічного супроводу та засоби психотерапії, які можуть допомогти вирішити різноманітні проблеми та покращити якість життя. Для себе почула дуже багато цікавої, а головне корисної інформації, яку раніше я не знала. Доповідач дуже цікаво розповідав. Дякую, за можливість дізнатися щось нове».
Дана Зубченко - студентка ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»
«Це був чудово проведений час та пізнання нового. Конференція допомогла мені краще зрозуміти себе та в певній мірі проклала шлях до вирішення проблеми, яка найбільше турбує мене зараз, з початку повномасштабного вторгнення. Є відчуття полегшення, і це для мене головне» - Настя Шомко, студентка ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Лекція була проведена відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу та Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти