Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Продовжуємо серію правопросвітницьких заходів «Що таке кібербулінг та як себе вберегти?»
Разом із фахівцями Центру пробації будемо обговорювати правові норми регулювання випадків кібербулінгу та як себе (своїх близьких) захистити від булінгу в інтернеті.
Спікерами були:
Олександр Рябов - психолог, фахівець програми Амбасадорів психічного здоров’я для України (MH4U), модератор кіноклубу Docudays UA при Старокостянтинівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Марина Ганжа - заступник директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Оксана Балясна - головна юристка сектору «Старокостянтинівське бюро правової допомоги» Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Кравченко Катерина - практичний психолог Коледжу, фахівець програми Амбасадорів психічного здоров’я для України (MH4U)
Студенти першого курсу ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право діляться своїми враженнями:
“Цей захід був організований з величезним рівнем професіоналізму. Інформація була подана правильно та зрозуміло, я дізнався багато нового та покращив свої знання щодо кібербулінгу. Я дуже вдячний адміністрації коледжу та людям, що проводили цей захід за цікаву та корисну інформацію” - Христенко Всеволод.
“В цілому захід був корисним, тому що суспільство повинно розуміти, як діяти в такій ситуації, до кого можна звернутись, як безпечно спілкуватися в соц.мережах і не поширювати особисту інформацію для подальшого шантажу, на цьому заході ми висловлювали і свої думки, експерти кваліфіковані і вміють досконально розповісти, як протидіяти кібербулінгу і як не потрапити більше до такої ситуації” - Михайло Зборовський.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.