Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

5 червня між Фінансово-правовим коледжем та Громадською організацією «Всеукраїнська організація «Національний Координаційний Центр сприяння протидії корупції» було підписано Меморандум про партнерство та співробітництво у сфері освіти.
Основною метою Меморандуму є взаємодія та залучення Сторін до конструктивної співпраці, що сприятиме:
- якісній  освітній діяльності, яка грунтується на засадах вимог законодавства у галузі освіти, державних програм, доктрин розвитку освіти в Україні;
- відтворенню інтелектуального потенціалу держави шляхом підготовки висококваліфікованих фахівців в усіх сферах освіти;
- створенню умов для розвитку та самореалізації кожного студента;
- формуванню доброчесного академічного середовища, професійному розвитку працівників закладу освіти, забезпечення якості освіти і науковців в їхній професійній діяльності.
Співробітництво між Сторонами планується здійснювати у вигляді реалізації спільних проектів, програм, робочих планів, інших заходів спрямованих на досягнення мети та завдань співробітництва та співпраці.
Вітаємо наших студентів з відкриттям нових можливостей їх професійного та освітнього розвитку, а також наших нових партнерів з початком плідної співпраці!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.