Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

14 червня 2023 року Радою молодих учених при МОН України, Офісом підтримки вченого, Інститутом проблем штучного інтелекту МОН України і НАН України та іншими закладами вищої освіти було проведено круглий стіл «Використання штучного інтелекту в освіті: ChatGPT і більше».
Метою проведення заходу стало визначення перспективних підходів до освітніх застосувань та експертне обговорення потенційних проблем етичного та безпечного використання різних моделей ШІ.
До роботи на круглому столі (підготовка постеру) долучились заступник директора з наукової роботи Савенкова Владислава та студентка 4 курсу ОС «бакалавр» спеціальності Право Беляєва Катерина.
З вересня 2023 року Наукове товариство студентів готує для Вас низку заходів щодо особливостей використання Штучного інтелекту у навчальному процесі. Слідкуйте за анонсами та опановуйте ChatGPT.
Для зацікавлених у використанні штучного інтелекту надаємо корисні посилання на репозитарій академічних текстів:
https://nrat.ukrintei.ua/category/shtuchnyj-intelekt/ 

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.