Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вчора для студентів-майбутніх магістрів 4 курсу ОС «Бакалавр» юридичного факультету Фінансово-правового коледжу було проведено зустріч-знайомство з кафедрою службового та медичного права Навчально-наукового інституту права КНУ ім. Тараса Шевченка. Зустріч була організована завідувачем кафедри, доктором юридичних наук, професором, заслуженим юристом України - Берлачем Анатолієм Івановичем, а доктор юридичних наук Мацелюх Іванна Андріївна провела цікаву та пізнавальну екскурсію кулуарами червого корпусу.Студенти мали змогу відчути неповторну наукову та академічну атмосферу Червоного корпусу, де знаходиться Інститут права, відвідати музей Університету, зал засідань Вченої ради КНУ, а також новий зал судових засідань, де студенти Інституту права мають можливість на практиці застосувати отримані знання. Наприкінці зустрічі в доброзичливій атмосфері студенти Коледжу мали можливість поставити питання про магістерські програми кафедри та перспективи навчання за ними.
Висловлюємо велику подяку кафедрі службового та медичного права ННІП КНУ імені Тараса Шевченка за теплий прийом та інформативну зустріч! Обирайте навчання в найкращому ВУЗі країни, та інвестуйте свій час в успішне та перпективне майбутнє!
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.