Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Запрошуємо амбітних студентів Коледжу відвідати Літню наукову школу «Професійна державна служба в Україні: сучасні виклики та орієнтири розбудови» (20-23 червня 2023 року).
Організатор — кафедра публічної політики Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби (ННІ ПУДС) Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Співорганізатор — кафедра службового та медичного права Навчально-наукового інституту права (ННІП) Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Мета — обговорення актуальних питань функціонування державної служби в Україні в умовах сучасних суспільних викликів та загроз, обґрунтування перспектив її розбудови.
Форма участі: офлайн та онлайн за посиланням 
Дата проведення: 20-23 червня 2023 року
Місце проведення: м. Київ, вул. Академіка Ромоданова 12/2, Навчально-науковий інститут публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка, (218 ауд., 2 поверх)
До участі у Літній науковій школі запрошуються докторанти, аспіранти, магістри Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби, Навчально- наукового інституту права та закладів вищої освіти – партнерів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
За результатами проведення Літньої наукової школи будуть вручені Сертифікати (для отримання сертифікату необхідно заповнити заявку за посиланням.
Також в учасників є можливість приєднатись до щорічного міжнародного круглого столу до Дня державної служби 20 червня 2023 року (11.00-15.00) в рамках Літньої школи.
Теми панельних дискусій:
1. Державні службовці – потенціал ефективного відновлення України
2. Реалізація гендерної політики в контексті євроінтеграційних процесів України
Не втрачайте шанс дізнатись багато нового про проблеми та перспективи функціонування публічної служби в Україні! Покращуйте свої знання разом з ФПК та КНУ!

Програма