Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Розпочався перший тиждень Воркшопу по роботі з втратою, горюванням та травмою війни у навчальному процесі.
Воркшоп відбувається на базі Коледжу, за підтримки Головного офісу Корпусу миру США в Україні та міжнародної волонтерської організації AarogyaSeva Global Health Volunteer Alliance, задля підтримки наших науково-педагогічних співробітників.
Спікер: Пеггі Волтон - волонтер Корпусу миру США, має 13-річний досвід проведення груп підтримки людей, що переживають втрату та горювання у госпісі Гілкріст, штат Меріленд (США).
До зустрічі також долучилися клінічні психологи, колеги з Київського національного Університету ім. Т. Шевченка та інших навчальних закладів.
«Тема воркшопу достатньо непроста, але важлива. Адже ми працюємо в непростих умовах війни. Багато наших студентів вже переживають втрату близьків та друзів. А війна продовжується. І ми маємо знаходити в собі ресурси працювати та підтримувати таких студентів в ході навчального процесу. Ми почули практичний досвід американської колеги, яка 13 років проводить групи підтримки для тих, хто переживає горе та втрату. До воркшопу також долучилися клінічні психологи реабілітаційних центрів та колеги з Київського національного Університету ім. Т. Шевченка, то ж ми мали можливість обмінятися власним досвідом роботи зі студентами, що переживають втрату, та отримати корисні рекомендації від колег» - заступник директора з навчально-методичної роботи Тетяна Мулянова.
Чекаємо наступної зустрічі!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.