Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

English Speaking Club with native speakers (USA)
Розпочався новий навчальний семестр і ми відновлюємо зустрічі розмовного клубу англійської English Speaking Club з нашими друзями з Berkeley Public Library (Каліфорнія, США).
На перше заняття підключилися як постійні учасники, так і новачки, тому знайомство та спілкування в групах було досить жвавим та викликало багато приємних вражень.
«Я максимально сильно вийшла з зони комфорту, але провела час весело. Люди дуже добрі та завжди, як хтось не зрозумів допомагали. Дякую, за чудову можливість практикувати англійську!» - Радислава Ледіна, студентка 1-го курсу ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
«English Speaking Club це хороша можливість удосконалювання свого рівня англійської, завдяки спікерам з різних країн можна дізнатися багато різної інформації, обговорювати її у групах та знайомитись з новими людьми. Спілкування надає нових емоцій, можливостей та ідей. Завдяки запитанням йде постійне обговорення різних тем, що дає змогу подивитися на різні ситуації під іншим кутом» - Олександра Мороз, студентка 2-го курсу ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
«Це був надзвичайно цікавий досвід спілкування англійською мовою з носіями. Також була присутня дружня атмосфера, де ти можеш не боятися своїх помилок в англійській. Багато учасників speaking club тільки починають говорити англійською, але це не заважає розумінню один одного та створенню комфортної атмосфери. Після першої зустрічі я була надзвичайно замотивована та весела, оскільки круто коли ти можеш жартувати з носіями мови й най головне, що вони розуміють твої жарти. Насправді круто коли є можливість бути собою і не боятися робити помилки у надзвичайно класному колективі. Я рада, що мені випала можливість бути присутньою на такому заході» - Катерина Дубляк, студентка 2-го курсу ОС бакалавр спеціальності 081 Право.
«Все було просто супер! Настільки домашня та приємна атмосфера, що словами не передати» – Роман Доманський, студент 4-го курсу ОС бакалавр спеціальності 081 Право.
Бажаєш удосконалити розмовну англійську? Тобі сюди:
https://invite.viber.com/?g=hPE0pQboVUk8nnMk6fQEicl6bST9ZW0Z
Let’s improve English together!

Лекція була проведена відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України №898 від 25.07.2023р., Статуту Фінансово-правового коледжу та Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти